لحم بالفرن ولا أسهلللل من كده

اذهب الى الأسفل

default لحم بالفرن ولا أسهلللل من كده

مُساهمة من طرف زهرة الياسمين في الخميس يونيو 12, 2008 12:50 pm

المكونات والمقادير
مذكورة بالطريقة بالأسفل
طريقة التحضير
نضع اللحم فى زبديه ونجهز الخلطه وهى عبارة عن
4 ملاعق صلصه الطماطم
ربع كوب ماء
ملح .فلفل اسود . ملح ليمون . بهارات مشكله. صبغه

نخلط الخلطه مع اللحم ونقطع 2 بصل و2 بندورة اربع اقسام ونضعها
وكمااان بطاطس وجزر
وأي خضاار موجودة عندك وتحبي تضيفيها

و2 فلفل حار ( حسب الرغببة إذا عندك أطفال لا تحطي عشاان ما يطلع حااار )

نضع طبقة أو طبقتين قصدير نفرش فيها الصينية ( أحسن عشاان ما تتوسخ )
ونصب شوى زيت ونضع الخليط في الصينية )اللي هو اللحمة (

نغطي اللحمة والصينية زييينننن بالقصدير ( تحط طبقتين قصدير ونحكم إغلاقها )

نوقد الفرن وندخل الصينيه ونحسب لها ساعتين ( يعني حطيها في الفرن وأنسيها
وترى كل ما طولت في الفرن كل ما كانت اللحمة طرية ومستوية
ولا تخافي ماراح ينحرق

نكون فى هذا الوقت غسلنا الرز ونقعنه لمدة نص ساعه
ونسويه على النار

زينى الرز بالصنوبر والزبيب
أو سوي رز صيني أو مكرونة ( أو أي طريقة تعجبككك )

والنتيجة رااااااائئئئعة ومشرففة
avatar
زهرة الياسمين
عضو فعال
عضو فعال

المساهمات : 68
تاريخ التسجيل : 09/06/2008
العمر : 48
الموقع : المطبخ

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

default رد: لحم بالفرن ولا أسهلللل من كده

مُساهمة من طرف اميرة الحب في الأحد يونيو 15, 2008 7:28 pm

جميله جدا


avatar
اميرة الحب
عضو نشط
عضو نشط

المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 13/06/2008
العمر : 46

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى